HASZNÁLT NYUGATI ÁRUK BOLTJA
Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél
Köszöntjük Magyarország egyik legnagyobb értékcsökkent új és használtcikk kereskedésében !!!

ÁrkeresőA K C I Ó : >> Cégünk eladó! >> 1 találat

Cégünk eladó! - Működő Kft. telephelyekkel!
Eladó jelenleg is Jól működő nyereséges komplett vállalkozás - 1991-ben alapított több mint 30 éves Kft.

Bács-kiskun megyében Mélykúton a 55-ös főúton –nagy telephelyekkel bejáratott vevőkörrel óriási árukészlettel és mindennel ami szükséges egy üzlet működtetéséhez (Telephely engedélyek, pénztárgépek, szabályzatok, beszerzési források, stb. . (Használt Nyugati Áruk Boltja www.91.hu )Egyik telephely Olcsó Új Bútorok áruháza másik Szépséghibás új sérülésmentes csomagolt új és használt műszaki áruk boltja. Telephelyek területén parkolási lehetőségekkel. Cég háztartási gép szervizet is üzemeltet! Bővítési lehetőségekkel!
Ár tartalmazza : telephelyek, árukészlet ,91-es alapítású nyereségesen működő Kft. összes iratával tevékenységi körével, raktár konténerek, tehergépkocsi, személyzet, szabályzatok, közismert bejáratott web áruház és minden egyéb amire a működéshez szükség van. Érdeklődni email : szalaibolt@gmail.com Névvel elérhetőséggel - címmel- ha van adószámmal. Pár év alatt nagy részben megtérülő befektetés. Mindkét telephely átállhat csak bútor vagy csak műszaki áruk értékesítésére. Ha szükséges a betanítást vállaljuk minden segítséget megadunk a további működéshez!
Íme néhány egyedülálló lehetőség, mely csak készen vásárolt céggel illeti meg:
Egy kész cég azonnal a rendelkezésére áll. Nem kell aggódnia, hogy kap-e adószámot a társaság és ez mikor érkezik meg. Jó lesz-e a társaság cégneve, megfelelnek-e a telephelyek, lesz-e vásárló, beindul-e és megéri-e a reklám, meg lesznek-e találva a beszállítók, stb., ami mind-mind idő, és a tevékenységét a társaság addig sem kezdheti el, holott bizonyos esetekben ez fontos lehet. Cég pályázatoknak is megfelel soha nem volt adó tartozása.
Nem kell kockáztatnia, hogy újonnan alapított cége a szükséges papírok benyújtása után mégsem kap adószámot, ami sok éves tapasztalatunk szerint könnyen előfordulhat.
Egy társaság, mely már rendelkezik múlttal, több pályázatban vehet részt.
Könnyebben hozzáférhet vállalati hitelekhez, illetve előnyösebb helyzetből indul ezekért. A szerződéskötés feltételeként ugyanis sok esetben megkövetelik, hogy a jelentkezők meghatározott ideje alapított vállalattal rendelkezzenek.
Egy korosabb cég nagyobb bizalmat ébreszt a vevőkben és a befektetőkben. Többen fordulnak majd az Ön üzleti múlttal rendelkező vállalatához, és könnyebben felveheti a versenyt a konkurenciával.
Cég vásárlása esetén az összes dokumentumot készen kapja, nincs szükség a cégalapításnál esedékes adminisztrációra.
Nincs gondja a teljes cégstruktúra megtervezésével vagy a cégnév kiválasztásával. Rögtön megkapja működő vállalatát! Azonnal termelhet.
Plusz: Noha kész cég vásárlása általánosan drágább az újnál, mivel a vevőnek a bejáratást meg kell fizetni a múltban máig esedékessé vált fenntartási költségeket – mégis megéri.

A K C I Ó : >> Cégünk eladó! >> 1 találatHírlevélre regisztrált ügyfeleinket előre értesítjük akcióinkról.