HASZNÁLT NYUGATI ÁRUK BOLTJA
Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél
Köszöntjük Magyarország egyik legnagyobb értékcsökkent új és használtcikk kereskedésében !!!

ÁrkeresőVásárlói tájékoztató: >> Vásárlói tájékoztatás >> 1 találat

Vásárlói tájékoztatás -
Vásárlói tájékoztató :
1,Vásárlás csak személyesen üzleteinkben lehet!

2. Keresés
Ha a keresett terméket sehol nem találja, vegye igénybe keresőnket. A képernyő bal oldalán a keresőbe kell beírni a termék nevének vagy leírásának bármelyik szavát, vagy szórészletét. A Termékkereső gomb megnyomása után a keresés eredményeképpen mindazon termékek megjelennek, amelyek nevében vagy leírásában a megadott szó vagy szórészlet szerepel. Ezekre rákattintva eljut a kívánt termékhez. Ha a keresés így is eredménytelennek bizonyult, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére és tájékoztatják arról, hogy a kívánt terméket be tudjuk-e szerezni vagy sem.
Telefon: 0677460044 mobil:06305753608 Email:szalaiz@nidocom.hu

3.Áraink
Áraink magyar Forintban vannak megadva, az ÁFÁ-t tartalmazzák. Bútorok összeszerelését és házhoz szállítását a termék ára nem tartalmazza. A feltüntetett árak a katalógus, szórólap, újsághirdetés nyomdába kerülésének időpontjában érvényesek, így az esetleges valutaárfolyam változások, illetve a beszállítói árváltozások függvényében módosulhatnak. Előfordulhat, hogy bizonyos árakat felül kell vizsgálnunk a jelentős valutaárfolyam ingadozások, illetve más, rajtunk kívül álló okok miatt. Előfordulhat, hogy ugyanazzal a kinézettel különböző árakon talál termékeket ez abból adódhat: vastagabb szövetből , vastagabb fából vagy bútorlapból készült, más cégtől történt beszerzésből származik. Üzletünkben minden eladásra kínált terméken megtalálja a pontos forintban értendő eladási árat! Bemutató jellegű web áruházunkban és az üzletben lehetnek eltérő árak mivel honlapunkat csak hetente frissítjük és minőségi különbségek is lehetnek a termékeknél – Fizetni természetesen az üzletben átnézett kipróbált és az igényeknek megfelelő termékre ráírt árat kell!
Webáruházunk és a bolti árkülönbözet miatt legyen az pozitív vagy negatív semminemű felelősséget nem vállalunk!

4.Fizetési módok
Üzleteinkben fizethet készpénzzel, bank kártyával és előre számlázva banki átutalással .

Vásárlói tájékoztató: >> Vásárlói tájékoztatás >> 1 találatHírlevélre regisztrált ügyfeleinket előre értesítjük akcióinkról.