HASZNÁLT NYUGATI ÁRUK BOLTJA
Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél
Köszöntjük Magyarország egyik legnagyobb értékcsökkent új és használtcikk kereskedésében !!!

ÁrkeresőMÁRKÁK >> BAUKNECHT-WHIRLPOOL >> 1 találat

BAUKNECHT-WHIRLPOOL -
A Bauknechtnél az innovációnak nagy hagyománya van. Pontosabban ennek több mint 90 éves múltja van. Nem csoda, mert a gyökereink Németország sváb tartományába nyúlnak vissza, mely feltalálóiról és mérnökeiről ismert. 1919-ben itt alapította, az akkor 27 éves Gottlob Bauknecht első elektrotechnikai üzemét.

A Bauknecht készülékek letisztult, jellegzetes dizájnnal, minőségi anyagok használatával és azzal a bizonyos plusszal győzik meg Önt. Meglepő, okos újításokat kínálnak, amelyek egyesítik a nagyobb kényelmet a leleményes kifinomultsággal. Jövőbe mutató az interakció és párbeszéd, melyre a készülékeink képesek. Ez túlmutat a pusztán könnyű kezelhetőségen. Ezzel kezdődik a Bauknecht történetének következő fejezete, melyben minden arról szól, hogy az innovatív technológiák miként tudják egyszerűbbé tenni a mindennapi életet.
A Whirlpool olyan innovatív háztartási készülékeket kínál vásárlóinak, melyek eleganciát és a legmodernebb formatervezési trendeket tükrözik, a kényelmüket szolgálják, miközben a fenntartható világért is sokat tesznek.
Kiváló teljesítmény energiatakarékosan
A Whirlpoolnál folyamatosan keressük a technológia határait, melyekkel a lehető legintelligensebb készüléket alkothatjuk meg. Ez a megközelítés hívta életre a Whirlpool 6.Érzék technológiát, melyet arra terveztünk, hogy érzékelje és alkalmazkodjon a különböző körülményekhez. Így Ön a lehető legintelligensebb készülékekkel végezheti a mindennapi teendőket.
Intuitív felhasználói élmény és modern design
A Whirlpool világában egy készülék külső szépesége és ergonómiája elválaszthahatlan egymástól. Az intelligens funkciók és az elegáns vonalvezetés könnyű kezelhetőséget rejtenek.
A 6.Érzék technológiának köszönhetően a Whirlpool készülékei egy olyan "plusz érzékkel" rendelekeznek, mellyel képesek alkalmazkodni a változó körülményekhez, így használatukkal a lehető legjobb és legtakarékosabb eredmény érhető el. Ezt a tulajdonságot a Whirlpool kommunikációjában egy női alak testesíti meg, aki egyben a márka nagykövete is. Ő képviseli a Whirlpool készülékek érzékenységét, intuitív tulajdonságait, valamint bemutatja termékeink előnyeit és értékeit is.

MÁRKÁK >> BAUKNECHT-WHIRLPOOL >> 1 találatHírlevélre regisztrált ügyfeleinket előre értesítjük akcióinkról.